Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/06/2019

Pere Regull obre el VII Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme

Inauguració congrés

El congrés vol ser un intercanvi d'experiències per ressaltar la importància del paisatge vitivinícola com a patrimoni a preservar, motor econòmic i de l'enoturisme.

Aquest dijous s'ha donat el tret de sortida del VII Congrés d'Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme que, amb caràcter bianual, se celebra entre els municipis de Vilafranca i Subirats. El congrés vol ser un intercanvi d'experiències entre professionals, empresaris, institucions i universitats que vol ressaltar la importància del paisatge vitivinícola com a patrimoni a preservar, motor econòmic i de l'enoturisme. 

L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat per l'alcalde de Subirats, Pere Pons, i el director del congrés, Miquel Vidal, han obert la 7a edició del congrés, que enguany per primera vegada presenta activitats al Baix Penedès (La Bisbal) i al Garraf (Sitges). 

En el seu parlament, Pere Regull ha recordat que en els inicis del congrés fa 14 anys els organitzadors del congrés van ser “profetes d'una necessitat que vindria més tard. Aquella gent va ser punta de llança de guia i inspiració a l'hora de pensar el Penedès”. L'alcalde de Vilafranca s'ha mostrat convençut que si es vol un Penedès fort, amb personalitat i identitat, “el paisatge és fonamental. Si el volem mantenir, l'hem de fer viable econòmicament”. Regull ha acabat desitjant que del congrés en surtin “línies clares de la comarca i del país que volem”.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/06/2019


Segueix-nos a :